"And I'll make you a promise in return," he said. "I promise that this will be the last time you'll see me. I won't come back. I won't put you through anything like this again. You can go on with your life without any interference from me. It will be as if I'd never existed."

-Stephenie Meyer: New Moon

Rakastan aina vain. Ja niin kuin aina, tarinoihin voi paeta. Olen tänään pelkkiä lainauksia koko tyttö, sä laitoit mut piiloon kaikelta pahalta/suojasit syliin pahoilta unilta/kirjoitit selkään mua aina rakastat/vaikka mä oonkin rikki ja sekaisin, en yksinkertaisesti jaksa muuta. Sääli vaan, että lainaukset saavat muistamaan ja muisti saa kaipaamaan. Ja huomenna istun taas pulpetilla hymyilemässä, vaikka tänäänkin tuntui siltä että fysiikanluokka katoaa jonnekin.

En haluaisi vajota minnekään. Ei nytkään pitäisi olla niin paha olo kuin miltä hetkittäin tuntuu, loppujen lopuksi kaikki on ihan hyvin. Tai jos ei kaikki, niin ainakin kaikki olennainen. Olen vain väsynyt, unenpuutteesta ja siitä että pitää vakuutella ihmisille pärjäämistään, kun ne eivät kuitenkaan usko. Oma syy se kai on, huolestutan ne kun en jaksa vitsailla ekologiasta tai käsialoista. Lupaan yrittää huomenna enemmän. Ärsyttää vain - ystävät tarkoittavat ehkä hyvää mutta antavat ristiriitaisia ohjeita. Kaikki tai ei mitään, ihmiset - jos on huono päivä, en voi olla yhtä aikaa rehellinen ja iloinen. Eivätkä kaikki päivät yksinkertaisesti voi olla hyviä.


"Alice is gone?" My voice was blank with disbelief.
"She wanted to say goodbye, but I convinced her that a clean break would be better for you."

I was dizzy; it was hard to concentrate. His words swirled around in my hhead, and I heard the doctor at the hospital in Phoenix, last spring, as he showed me the X-rays.
You can see it's a clean break, his finger traced along the picture of my severed bone. That's good. It will heal more easily, more quickly.

I tried to breath normally. I needed to concentrate, to find a way out of this nightmare.

-Stephenie Meyer: New Moon