En ole koskaan pitänyt juhannuksesta enkä pitänyt tänäkään vuonna, mutta juhannuspäivän ilta oli jo astetta mukavampi. Makasin sängyllä kuuntelin CMX:ää söin jäätelöä ja huomautin, etten oikeastaan tarkkaan ottaen ole mikään pedofiili. Ja kaikkien järkyttävien pääskystapausten jälkeen tajusin, että oli itse asiassa ollut ikävä sitä kun joku tosissaan tajuaa sarkasmia ja asennetta. Ja pidin jopa siskoistani - niin uskomatonta kuin se juuri sillä hetkellä olikin -, pidin aika paljonkin.

(Makasin lattialla, katselin shakkialaudan yli ja ajattelin, että kun ei nyt niin ei sitten koskaan. Ja ehkä hyvä niin: friends will be friends. Ja ainakin voin opetella kuuntelemaan In Flamesia.)

Rakastan voittamisesta väittelyä, etenkin silloin kun olen itse voittanut. Sitä, kuinka tarkkaillaan toisen ilmeitä niin että silmät alkavat nähdä kaiken kahtena. "Painimaanko tässä pitää ruveta", sitä sanotaan ja sitten perutaan puheet nopeasti - jos (ja kun) ollaan tarpeeksi nopeita, selvitään voittajina. Jälkeenpäin nukahdetaan siihen että naurattaa.

Atm top5 parhaat syyt olla tyttö:

  1. "koska mä oon tyttö"-perustelun käyttämismahdollisuus
  2. Asioiden saaminen hymyilemällä
  3. Asioiden saaminen kallistamalla päätä & sanomalla "jooko?"
  4. Se, että paikalla on aina joku, joka syö ateriasi / leipäsi / jäätelösi loppuun, jollet itse jaksa
  5. Se, että voi rauhassa inhota ötököitä ja pelätä / itkeä elokuvissa aina kun siltä tuntuu